📞 069/3555-775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Kako naručivati direktno od Herbalife

i zašto je za herbalife važan direktan kontakt između distributera i korisnika?

Postanite Herbalife član još danas!

Pokrenite svoj Herbalife Nutrition posao – jedan od vodećih brendova u svetu u oblasti direktne prodaje. Počnite još danas – iskoristite iskustvo i provereni uspeh vodeće kompanije u direktnoj prodaji i postavite temelj u svom poslu.

Članovi ne moraju isključivo da se bave prodajom proizvoda krajnjim korisnicima, već mogu svoje članstvo koristiti za lične kupovine i kupovine za svoju porodicu, na taj način dodatno štede i potencijalno postavljaju temelje svom poslu sa Herbalife.

U Srbiji, kao i u svim drugim zemljama širom sveta dostupna je registracija i online naručivanje direktno od Herbalife-a za svakog pojedinca.

Osnovna prednost ovakvog načina naručivanja jeste mogućnost plaćanja karticama, kao i mogućnost kasnijeg naručivanja sa popustom. Posebno je interesantna činjenica da Herbalife evidentira sve vaše kupovine, a kasnije vas kao redovnog kupca motiviše sa posebnim privilegijama i većim popustima. Ovakav način kupovine dostupan je u svim ostalim zemljama gde posluje Herbalife, a jednom kupljena licenca (IBP paket) validna je u svim zemljama.

Naručite svoj početni paket već danas, i zakoračite u svet povlašćene kupovine Herbalife proizvoda!

Prijavite se, pokrenite posao i poručite početni paket u kome se nalaze važni alati i obuka koja će vam pomoći u poslovanju. 

Moja je obaveza i zadovoljstvo da Vas uvedem u članstvo, kao i da Vam predstavim sve prednosti koje imaju Herbalife članovi.

Pristupnica za nove članove:

Zajedno možemo učiniti svet boljim mestom!

Preuzmite ulogu savetnika, mentora i prijatelja. Pružite podršku korisnicima da napuste stare navike, unaprede svoju ishranu i žive život pun zdravlja i aktivnosti. U Herbalife Nutrition prilici, ističe se ključna uloga koju Coach i Distributer imaju u životima korisnika. Pozivamo vas da se danas pridružite našoj zajednici i zajedno učinimo nešto značajno.