📞 069/3555-775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Važno Obaveštenje: Ažuriranje Cena Herbalife Proizvoda

Dragi naši korisnici,

Želimo da se obratimo sa velikom zahvalnošću svima vama koji ste dosad podržavali naše proizvode. Kroz proteklu godinu suočili smo se s raznim izazovima, uključujući povećane troškove sirovina, transporta i proizvodnje. Kao rezultat toga, bili smo primorani da razmotrimo prilagođavanje cena naših proizvoda.

Znamo da povećanje cena može biti neugodno iznenađenje, ali želimo da istaknemo da smo to učinili s ciljem da zadržimo visok kvalitet naših proizvoda i održimo našu posvećenost vašem zdravlju i dobrobiti. Kao kompanija, nastojimo da vam pružimo najbolje moguće proizvode i usluge, ali to ponekad zahteva prilagođavanje cena kako bismo ostali održivi.

Razumemo da ovo povećanje cena može uticati na vaš budžet, ali želimo da vas ohrabrimo da razmislite o kupovini naših proizvoda u paketima zajedno sa svojim prijateljima. Ovo ne samo da će vam omogućiti da i dalje uživate u našim proizvodima po povoljnijim cenama, već će vam takođe pružiti podršku i motivaciju u vašem putu ka boljem zdravlju i fitnesu.

Kada kupujete u paketima sa prijateljima, ne samo da delite troškove, već i motivišete jedni druge da ostanete dosledni svojim ciljevima. Možete deliti recepte, vežbati zajedno ili jednostavno pružiti podršku u teškim trenucima. Ova zajednička podrška može biti ključna za postizanje vaših ciljeva i ostvarivanje željenih rezultata.

Uz vašu podršku i razumevanje, možemo zajedno nastaviti da gradimo zdraviju i srećniju zajednicu. Hvala vam što ste deo naše Herbalife porodice i što nam pružate priliku da vam pomognemo u postizanju vaših ciljeva.

S ljubavlju i zahvalnošću, Vaš Herbalife tim