📞 069/3555-775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Ko stoji iza ovog sajta?

 • AGENCIJA ZA POSREDOVANJE U PRODAJI POSEBNIH PROIZVODA
  PERMISSION BEOGRAD – RAKOVICA
 • Pilota Mihaila Petrovića 14, Beograd
 • Matični broj: 63216399
 • PIB: 108103039
 • RAČUN: 265-1730310000321-10
 • Kontakt: 011/3555-775; 069/3555-775
Više od 18 godina u Herbalife!
Iskustvo sa proizvodima 100%
Original proizvodi!
Svi proizvodi se nabavljaju od Herbalife Srbija 100%
Više od 5000 zadovoljnih korisnika!
Podrška korisnicima 95%
Boris Hamer

Priče naših korisnika

Usled borbe sa viškom kilograma koji su se gomilali u prvoj i drugoj trudnoći, primenjivala sam razne dijete i koristila mnogobrojne proizvode za mršavljenje, ali mi nije polazilo za rukom da  smanjim svoju telesnu težinu ni par kilograma.

Tražeći neki novi metod mršavljenja naišla sam na Vaš sajt i rešila da Vas kontaktiram kako bih probala između ostalog Herbalife šejk za koga sam čula od prijatelja koji su ga koristili.

Moram priznati bila sam skeptična, s obzirom da sve metode koje sam primenjivala nisu uspevale, ali moja želja da dođem do neke svoje idealne težine je preovladala, pa sam tako i poručila šejk. Inače moram da napomenem da sam veliki gurman. 

Anđelija Stojimenov

Vaše narudžbine obrađujemo radnim danima od 9-17 časova. Isporuka je uglavnom za 2-4 radna dana, zavisi od vremena slanja i preuzimanja paketa od strane kurirske službe.

Mi nikada nećemo dobiti informacije o vašoj kartici! Naplatu sa Vaše kartice radi Raiffeisen banka i prosleđuje novac na naš račun. Ukoliko je transakcija uspešno realizovana, dobijate email sa potvrdom plaćanja firmi PERMISSION.

Ukoliko je u pitanju manja količina proizvoda, oni će sigurno biti u jednom paketu. Ukoliko se radi o većoj narudžbini, moguće je da će biti spakovani u više paketa.

Mi se primarno bavimo online i telefonskom prodajom, sve narudžbine koje primimo radnim danima do 13 časova isporučuju se naredni radni dan. Narudžbine koje primimo nakon 13 časova, praznicima i vikendom, šalju se prvi sledeći radni dan i isporuka je u tom slučaju 48-72 časa.

SMS/VIBER/DIRECT/INBOX naručivanje: Podrazumeva slanje SMS/VIBER/DIRECT/INBOX poruke preko mobilnog telefona, pri čemu poruka mora sadržati Ime, Prezime, Broj telefona, Adresu, Poštanski broj i Grad u koji se šalje naručeni proizvod. Takođe spomenite i šta želite da naručite.

Suština Herbalife proizvoda se nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom bilo kog proizvoda, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. Konsultacije telefonom su besplatne za sve korisnike Herbalife proizvoda.

Herbalife ima fenomenalnu podršku za korisnike na svom YouTube kanalu!

Na tržištu Srbije za sada ne postoje falsifikovani Herbalife šejkovi, svaka priča o lažnim šejkovima je neosnovana i usmerena ka ličnoj promociji pojedinaca. Bez obzira da li ste šejk nabavili putem interneta ili kupili od nezavisnog distributera, šanse da ste kupili lažni šejk gotovo da ne postoje.

Svaki originalni Herbalife šejk možete prepoznati po sledećem: na poklopcu postoji QR KOD koji možete očitati sa QR Droid aplikacijom na Vašem mobilnom telefonu. KOD koji iščitate nalazi se utisnut ispod sledećeg zaštitnog poklopca i možete ga pronaći nakon što fizički odlepite poklopac sa kutije. Sa donje strane kutije se nalazi jasno istaknut datum do kog možete koristiti proizvod.

Jedini uvoznik Herbalife proizvoda u Srbiji je MST International, Milutina Milankovića 11b, Novi Beograd. Ukoliko i dalje sumnjate u ispravnost svog proizvoda, isti možete odneti direktno u MST International kako bi ste utvrdili da li je validan i kada je preuzet u magacinu. Prilikom preuzimanja proizvoda u MST International radi se precizna evidencija o svakom preuzetom proizvodu. Evidencija o uvozu i odobrenju Herbalife proizvoda postoji i možete je pronaći na sajtu Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.

Brojne su prednost i beneficije za naše klijente! Ukoliko se odlučite za naručivanje kod nas, dobijate: istinite informacije, uputstvo za korišćenje u štampanom obliku, diskretnu podršku prilikom korišćenja proizvoda (mi vas ne pozivamo svaki dan, niti vas uslovljamo sa bilo čim), podršku putem interneta i savremenih medija za komunikaciju, VIP uslove koje uživaju članovi, brzu isporuku proizvoda, originalne proizvode …

Povrat proizvoda je moguć u periodu od 14 dana nakon što ste primili paket. Povrat na našu adresu Agencija PERMISSION, Pilota Mihaila Petrovića 14, Beograd, Srbija je o Vašem trošku. Ukoliko su proizvodi neotvoreni i neoštećeni, novac će Vam biti vraćen u celosti za sve proizvode, odnosno biće Vam vraćen novac samo za neotvorene i neoštećene proizvode.

Ukoliko se desi da Vam stignu pogrešni proizvodi, nakon provere sa magacinom (postoji sistem video nadzora gde se sve beleži) poslaćemo Vam tražene proizvode sa nalogom za povrat proizvoda koje ste već dobili.

Ukoliko se desi da Vam narudžbina stigne oštećena, morate odmah prijaviti oštećenje Dexpress kurirskoj službi ili nama na broj 069/3555-775, kako bi se uradio zapisnik. Nakon što se utvrde tačni uslovi oštećenja, bićete obeštećeni, odnosno dobićete novac ili nove proizvode.

Ukoliko ste uneli netačnu adresu za isporuku, možete nas pozvati i zahtevati promenu adrese za dostavu. Uvek proverite podatke o adresi pre slanja narudžbine, posebnu pažnju obratite na email i broj telefona.

Svaka narudžbina može biti otkazana ili promenjena pre nego što je predamo na obradu magacinu, odnosno pre nego što Vam stigne potvrda od nas da je narudžbina završena.

Kao pravno lice koje se bavi prodajom i distribucijom Herbalife proizvoda u Srbiji imamo zakonsko pravo (Ustav republike Srbije, Član 82) da samostalno formiramo maloprodajnu cenu proizvoda, takođe to pravo nam daje i Herbalife koji kaže da su cene proizvoda u MST cenovniku prenaručene.

Sledi isečak sa zvaničnog Herbalife sajta za Srbiju, vezano za maloprodajne cene proizvoda:
Maloprodajna cena proizvoda u MST cenovniku je prenaručena, ne obavezna! U Herbalife-u cenimo odnos koji naši Nezavisni Distributeri ostvaruju sa svojim kupcima. Zato kupcima prenaručujemo da iskoriste prednosti znanja, podršku i pomoć svojih ličnih Distributera.  Iz tog razloga ne objavljujemo cenovnik na Internetu. Vaš Distributer će se dogovoriti sa vama o ceni izabranih proizvoda.

Naše radno vreme je radnim danima od 9-17 časova i možete nas dobiti na sledeće načine:

 • Poziv na +381 11 3555 775

 • Viber poziv na +381 69 3555 775

 • Viber naruka na +381 69 3555 775

 • WhatsApp poziv +381 69 3555 775

 • WhatsApp naruka +381 69 3555 775

 • E-mail [email protected]

Sve tvrdnje o kontroli telesne težine se odnose na Herbalife Nutrition program regulisanja telesne težine koji podrazumeva, između ostalog, izbalansiranu ishranu, redovno vežbanje, adekvatan unos tečnosti, dodatke ishrani gde je potrebno i odgovarajući odmor. Individualni rezultati mogu da se razlikuju.