📞 069/3555-775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

24-ČASOVNA VISOKOKVALITETNA SPORTSKA ISHRANA

Oslobodite svoj potencijal uz pomoć visokokvalitetne sportske ishrane. Bilo da se rekreativno bavite džogiranjem, volite prirodu ili ste profesionalni sportista – asortiman Herbalife24® proizvoda za sportsku ishranu će vam pomoći da ostvarite bolje rezultate. Od visokokvalitetnih proteinskih napitaka do napitaka s elektrolitima i dodataka sportskoj ishrani, Herbalife24® linija sadrži proizvode koji su napravljeni da odgovaraju vašim individualnim sportskim potrebama, potrebama na treningu, kao i onim za oporavak. Ostvarite najbolje rezultate uz pomoć prve linije proizvoda za 24-časovnu sportsku ishranu na tržištu.

UNAPREDITE SVOJE REZULTATE UZ POMOĆ CR7 DRIVE

U saradnji sa profesionalnim fudbalerom Cristianom Ronaldom, napravili smo napitak za upotrebu tokom vežbanja koji pomaže da se održi izdržljivost* u teretani, na terenu ili tokom aktivnosti u prirodi. S osvežavajućim ukusom acai bobica, CR7 Drive je profesionalno formulisan napitak sa ugljenim hidratima i elektrolitima, napravljen kako bi podržao da se poveća snaga tokom treninga kao i hidratacija.* CR7 Drive je sportski napitak blagog ukusa formulisan da podrži povećanje snage i izdržljivosti svima nama.

*Rastvori ugljenih hidrata i elektrolita doprinose održavanju izdržljivosti tokom produženog i napornog vežbanja. Rastvori ugljenih hidrata i elektrolita pojačavaju apsorpciju vode u toku fizičkih aktivnosti.

100% SAMOPOUZDANI ZA TAKMIČENJE

Herbalife24® proizvodi se redovno analiziraju i prate u cilju ispunjavanja mnogih detaljnih specifikacija kako bismo osigurali njihov kvalitet i da se svi sastojci podudaraju sa tvrdnjama na deklaraciji proizvoda.  Naš cilj je da osiguramo da sportisti, instruktori i treneri mogu da veruju našim proizvodima.  Poboljšajte rezultate i oporavak uz pomoć 100% vere u svoju ishranu.

BESKALORIJSKI NAPITAK SA ELEKTROLITIMA

Hidratacija tokom treninga je od značaja za ostvarivanje optimalnih rezultata.** Detaljnim istraživanjem i uz pomoć naučno zasnovanih formula, napravili smo beskalorijski napitak s elektrolitima. Herbalife24® Hydrate sadrži vitamin C koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Pakiran je u praktičnim kesicama tako da možete da koristite Herbalife24® Hydrate gde god da idete. Iskoristite trening najbolje što možete uz pomoć našeg ukusnog napitka s elektrolitima za upotrebu tokom treninga.

**Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2018;15(1):38. Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2017;14:33.

FORMULISANO ZA OSTVARIVANJE REZULTATA. NAUČNO PODRŽANO.

Pripremu za fitnes, učinak i oporavak podignite na viši nivo uz pomoć Herbalife24®. Naša linija proizvoda za 24-časovnu sportsku ishranu je napravljena za ljude koji se bave sportom svakoga dana, vrhunske sportiste i one koji žele da ostvaruju najbolje rezultate.  Svaki proizvod je stručno napravljen i zasnovan na naučnim istraživanjima. Svi Herbalife24® proizvodi su formulisani uz pomoć visokokvalitetnih detaljno ispitanih sastojaka kako bi osigurali da ispunjavaju standarde. 

H24 Achieve Proteinska pločica

Bilo da ste početnik u vežbanju ili redovno odlazite u teretanu, potrebna vam je sportska ishrana koja vas podržava u svakom trenutku. Iz tog razloga smo kreirali H24 Achieve proteinske pločice.  Ovo je idealna poslastica za upotrebu nakon treninga koja sadrži 21 gram proteina po pločici. Svaka proteinska pločica ima dekadentan ukus crne čokolade, ne sadrži veštačke arome ili boje i prikladna je za ishranu vegetarijanaca! 

Želimo da obezbedimo ishranu koja pomaže u ostvarivanju ciljeva, bez obzira na to koliko su ciljevi veliki ili mali. H24 Achieve Proteinske pločice se mogu koristiti između obroka, nakon treninga ili kada želite užinu kojom nećete poremetiti svoje ciljeve u ishrani. 

NAPRAVLJENO U LABORATORIJI. PROVERENO NA TERENU.

Nezavisna treća strana je izvršila detaljnu analizu svih Herbalife24® proizvoda na zabranjene supstance.  Programom provere kvaliteta Informed Sporta se potvrđuje da je laboratorija za sportski anti-doping LGC testirala uzorak proizvoda na zabranjene supstance. Naša linija Herbalife24® predstavlja efikasan plan sportske ishrane pokrivajući hidrataciju, proteine, ugljene hidrate i glavne vitamine i minerale. Našu liniju proizvoda za ishranu možete da prilagodite svojim potrebama.  Trenirajte kao sportista uz pomoć visokokvalitetne sportske ishrane.

OPORAVAK NAKON TRENINGA SNAGE

Nakon intenzivnog treninga, i vama i vašim mišićima je potreban odmor. U cilju podrške oporavka, bitno je da nakon treninga konzumirate proteine i ugljene hidrate.** Herbalife24® Rebuild Strength je šejk s ukusom čokolade za upotrebu nakon treninga koji sadrži 25 grama proteina koji doprinose povećanju i održavanju mišićne mase. Optimizujte svoj oporavak uz pomoć Herbalife24® Rebuild Strength.

**Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2018;15(1):38. Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2017;14:33.