Herbalife cene sa popustom važe do 30. Juna 2024

📞 069/3555-775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Kako smršati sa herbalife šejkom

HERBALIFE FORMULA 1 (ŠEJK)

Zamena obroka u cilju regulisanja telesne težine. Bogat proteinima, ugljenim hidratima, vitaminima, mineralima i ostalim bitnim nutriijentima. Kalorijski siromašan jer ima oko 200 kalorija, ali sa druge strane nutricionistički veoma bogat jer zadovoljava sve potrebe jednog zdravog obroka.

NAČIN UPOTREBE:

Na programu mršavljenja 2 obroka menjate sa Formula 1 šejkom (doručak i večera).

  • 2 supene kašike za doručak u 250 ml nemasnog mleka ili jogurta ili sojinog mleka.
  • 1-2 supene kašike za večeru u 250 ml nemasnog mleka ili jogurta ili sojinog mleka.

OBJAŠNJENJE PROCESA MRŠAVLJENJA

Na ovaj način konzumenti imaju 3 obroka u toku dana sa ukupnom kalorijskom vrednošću od oko 1000 kcal, ako ubace i užinu izmedju obroka u vidu voća i salata dolazimo do maksimalne kalorijske vrednosti od 1. 200 kcal. S obzirom da ½ kilograma masnog tkiva iznosi 4.000 kcal, očekivano je da uz ovakav redukovan unos kalorija, a uz pravilnu ishranu sa 3-5 obroka u toku dana, gube u proseku od 3-5 kg masnih naslaga za jedan mesec.

Ovo je prosta kalkulacija urađena za žene visine do 165 cm, u zavisnosti od vaših proporcija program se može razlikovati, tako da je najbolje da nas pre početka korišćenja proizvoda pozovete za konsultacije.

DOSEGNITE OPTIMALNU TELESNU TEŽINU

Naši proizvodi za kontrolu težine su naučno zasnovani, posebno osmišljeni kao pomoć da ostvarite ciljeve i iskoristite prednosti uravnotežene ishrane.

ZAMENE OBROKA

Herbalife Nutrition Formula 1 šejk je nutritivno uravnotežena zamena obroka proizvedena od sastojaka prikladnih za vegansku ishranu. Ovaj uravnotežen obrok sadrži visokokvalitetne proteine biljnog porekla i sve ključne mikronutrijente i makronutrijente koji su potrebni organizmu. Prikladna, zdrava zamena za visokokaloričan doručak, ručak i večeru. Formula 1 šejk možete da koristite u 7 sjajnih ukusa.

PROTEINSKE UŽINE

Naše visokoproteinske užine istovremeno nadopunjuju unos proteina i daju energiju. Osećate li potrebu da pojedete nešto hranljivo pre podne ili želite nešto ukusno za dodatnu energiju popodne ili vam pak treba nešto da pojedete dok ste u pokretu, s našom ponudom pločica i užina ćete moći da ispunite ciljeve u ishrani, a da ne remetite plan uravnotežene ishrane.  

NISKOKALORIČNI NAPICI

Ostanite hidrirani uz pomoć naših ukusnih i osvežavajućih niskokaloričnih napitaka. Od Instant biljnog napitka sa ekstraktima čaja s dodatkom kofeina do Biljnog koncentrata aloje, naši proizvodi su formulisani u cilju podrške ishrane sa kontrolisanim unosom kalorija.

Niskokalorični napici

Pogledajte našu ponudu osvežavajućih niskokaloričnih napitaka za hidrataciju organizma.

Biljna aloja pomaže u normalizaciji procesa probave i poboljšanju rada gastrointestinalnog trakta. Pomaže u prirodnom čišćenju organizma.

Dajte prednost ovom napitku, suzdržite se od slatke sode ili kafe, kako bi vaše telo imalo koristi od dobro poznatih svojstava aloje za čišćenje i omekšavanje.