📞 069/3555-775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Herbalife Nutritivni Šejk

Herbalife Šejk je niskokaloričan nutritivni napitak namenjen svima Vama, koji želite da svoju telesnu masu održavate i regulišete uz pomoć zdravog i ukusnog obroka u čaši, u kombinaciji sa fizički aktivnim načinom života. Dovoljno je da dva obroka dnevno zamenite sa Herbalife Šejkom i učinićete značajan korak ka savršenoj liniji Vašeg tela. Za sve Vas koji nemate problem sa viškom kilograma, a brinete o opštem zdravlju svog organizma dovoljna je jedna čaša Herbalife Nutritivnog Šejka.

Pakovanje Herbalife Nutritivnog Šejka sadrži 550g praha*, što Vam je, ukoliko se pridržavate priloženih upustava, dovoljno za čak 21 zdrav obrok! Ukoliko posedujete blender za pripremu šejkova, uz malo kulinarske veštine i dodavanja voća po ličnom ukusu u Vaš večernji šejk, biće dovoljno da stavite 10-15g praha i na taj način povećate broj obroka koji možete da dobijete iz jednog pakovanja Herbalife Nutritivnog Šejka.

Činjenice o vanili

Vanila je jedna od najpopularnijih aroma na svetu. Najčešće se dodaje u poslastice poput sladoleda, kolača, kafe i čokolade. Njena lekovita svojstva (prirodan antioksidans, ublažava stres i napetost, pomaže kod problematične kože i želudačnih tegoba itd.) uvrstila su je kao začinsko bilje u jelovnike svetski poznatih nutricionista. Zahvaljujući njenim mnogobrojnim blagotvornim dejstvima po ljudski organizam, napici od vanile i kakaa bili su deo svakodnevnog menija astetskih vladara. Postoji svedočanstvo da je Montezuma II (poslednji astečki vladar, za čije vladavine je ova drevna civilizacija doživela svoj vrhunac) dnevno konzumirao pedesetak čaša ovog napitka ili kako bi ga savremenici danas nazvali – “Šejk od vanile”.

Činjenice o jagodi

Ove slatke i ukusne bobice prepune su osnovnih hranljivih sastojaka, uključujući vlakna, vitamin C, mangan, folate (vitamin B9) i kalijuma. Takođe, sadrže male količine bakra, gvožđa, magnezijuma, fosfora, selena i vitamina B6, K i E. Iako jagode sadrže šećere navode se kao hrana sa niskim glikemijskim indeksom jer neće odmah podići nivo šećera u krvi.

Dnevna doza jagoda može poboljšati zdravlje srca, mozga i varenja.

Mnoge studije sugerišu da redovno konzumiranje hrane sa visokim sadržajem vitamina C, poput jagoda, može da poboljša kardiovaskularno zdravlje.

Činjenice o čokoladi

Glavni sastojak čokolade – kakao – vodi poreklo iz tropskih nizija Južne Amerike. Prvi materijalni zapisi o njegovoj upotrebi potiču iz perioda drevnih civilizacija Maja i Asteka, a prema legendi u koju su verovali pripadnici ovih naroda,  čokolada je bila piće bogova u raju. Ni Evropljani nisu bili imuni na ovu “ retku i skupu” poslasticu. Koliko su bili opčinjeni napicima i poslasticama od čokolade govori podatak da je austrijska princeza Marija Antoaneta prilikom udaje za Luja XVI sa sobom na francuski dvor povela posebnog kuvara za spremanje čokolade. Pored toga što je najprodavaniji slatkiš na svetu crna čokolada je veoma zdrava. Ona u sebi sadrži  minerale poput magnezijuma, fosfora, kalijuma i gvožđa. Zatim u manjim količinama alkaloide teobromin i kofein.

Činjenice o kafi

Evropljani su se prvi put susreli sa kafom tek krajem XVI veka, ali njihova želja za potpunim uživanjem u konzumiranju ovog napitka ubrzo je dovelo do otvaranja kafana – ugostiteljskih objekata u kojima se u početku služila isključivo kafa, da bi posle određenog vremenskog perioda postale središta društvenog života mnogih gradova.

Kafa u sebi sadrži visok procenat kofeina, koji može da ima stimulišući efekat na ljudski organizam.

Za sve Vas koji ne možete zamisliti jutro bez šoljice kafe, Herbalife Kapućino – Nutritivni Šejk omogućiće Vam da na zdrav način započnete novi dan.

Herbalife Nutritivni Šejk je u veoma kratkom vremenskom periodu dostigao čarobnu cifru od preko 50 miliona zadovoljnih klijenata širom planete. Srbija je samo jedna od mnogobrojnih zemalja na svetu u kojoj su mnogobrojni korisnici prepoznali sve blagodeti ovog nutritivnog proizvoda.

Ovaj jedinstven, prehrambeni šejk na našem tržištu, stvoren je zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji proizvodnje zdrave hrane. Svaka porcija (napravljena sa mlekom) obezbeđuje približno 17g belančevina dobijenih iz izolata proteina soje, što u potpunosti zadovoljova dnevne potrebe organizma za belančevinama. Osim proteina, Herbalife Nutritivni Šejk sadrži kombinaciju ugljenih hidrata (koji se sporo oslobađaju, ali i onih koji se brzo oslobađaju, čime znatno pomažu u regulisanju vrednosti skokova šećera u krvi); zatim visokokvalitetna biljna vlakna, minerale i vitamine A, C i E.

Mi se distribucijom Herbalife-a u Srbiji bavimo od davne 2006 godine, ujdeno smo i prvi internet sajt koji je počeo transparentno predstavljati brend Herbalife u Srbiji. Period opstanka na tržištu Srbije je samo još jedan od dokaza u korist vrednosti brenda Herbalife.

Savršen dodatak šejku

Povećajte unos proteina na jednostavan način – naši visokokvalitetni dodaci ishrani sa proteinima su savršen dodatak obrocima i užinama.
Dodajte ih u šejk, smoothie ili svoju ovsenu kašu.

Kada pokušavate da smršate ili regulišete svoju telesnu težinu, važno je da primenjujete nutritivno izbalansiranu ishranu. Zdrav obrok kao što je Formula 1 – Herbalife šejk pomaže vam da kontrolišete unos kalorija, a da pritom obezbedite osnovne vitamine i minerale kao i ugljene hidrate i proteine radi postizanja održivog oslobađanja energije i sitosti.

 • Ograničen broj kalorija: sadrži približno 220 kcal po šejku kako bi se omogućila lakša kontrola dnevnog unosa kalorija.
 • Sadrži izbalansiranu kombinaciju sojinog proteina i ugljenih hidrata koja vam produžava osećaj sitosti i pomaže vam da održite vaš energetski nivo u okviru programa za regulisanje telesne težine ili programa zdrave ishrane.
 • Sadrži soju: uključivanje najmanje 25 grama sojinog proteina dnevno u ishranu sa niskim sadržajem zasićenih masti može vam pomoći da održite zdrav nivo holesterola u krvi.
 • Sadrži sojin protein koji pomaže u izgradnji i održavanju glatke mišićne mase u okviru fitness programa.
 • Sadrži osnovne vitamine i minerale koji će vam pomoći da postignete izbalansiranu ishranu.
 • Dostupan u 7 ukusa: čista vanilaslatka čokolada, prijatna voćna jagoda Delight, Malina sa belom čokoladom (Bez Soje), Cafe Latte, Šumsko voće ili Cookie Crunch. Izbor je vaš!
 • Da biste postigli optimalan ukus dodajte vaše omiljeno voće u blender.

Glavni izvor energije iz ugljenih hidrata u Herbalife šejk – Formuli 1 potiče iz fruktoze. Fruktoza je najslađa od svih prirodnih ugljenih hidrata. Fruktoza je prost šećer, nalazi se u mnogim biljkama, medu, korenskom povrću i jedan je od najosnovnijih sastojaka ugljenih hidrata. Prorodna fruktoza, kao i drugi prosti šećeri, obezbeđuje vaše telo energijom.

Što takođe, predstavlja pola količine fruktoze koju ima jedna veća kruška. Dobro pravilo za većinu zdravih ljudi je 10% od ukupnih kalorija iz dodatih šećera što je oko 50g dnevno za prosečan unos od 2000 kalorija za odrasle.

Fruktoza koja se koristi u Formula 1 šejkovima sa prirodnim šećerom (laktozom) iz kravljeg mleka, doprinosi iznosu ugljenih hidrata koji obezbeđuju, što vaše telo snabdeva energijom. Odnos ugljenih hidrata i proteina visokog kvaliteta iz mlečnih proizvoda i soje je pažljivo izbalansiran, sa dijetalnim vlaknima i do 22 esencijalna vitamina i minerala, tako da imate ukusan, savršeno izbalansiran, zdrav obrok zamenu!

Ukupno šećera po porciji = 20,9g
od kojih fruktoza = 8,4 g
od kojih laktoza = 12,5 g

Da malo bolje objasnimo, dodati šećeri ne bi trebalo da čine više od 10% od dnevnog unosa kalorija. To je oko 70g za prosečnog muškarca i 50g za prosečnu ženu. Jedna porcija od 26g F1 u prahu obezbeđuje samo 12% od ukupno dozvoljene dnevne količine šećera za muškarce i 16% za tipičnu ženu. Kada se napravi sa mlekom, kako se preporučuje, ukupni šećeri na nalepnici se povećavaju na 20,9g po porciji. To je zato što se prirodni šećer iz mleka (laktoza) nalazi u ukupnim šećerima na nalepnici po propisu.

 • Šejk zamena za obrok broj 1 u svetu.* F1 šejk je pomogao ljudima širom sveta da regulišu telesnu težinu.
 • Naučno podržano: Klinička ispitivanja pokazuju da je svakodnevno uzimanje šejka kao zamene za obrok u okviru ishrane sa ograničenim energetskim unosom uz umerenu telesnu aktivnost dokazano delotvorno za kontrolu težine.
 • Kontrolisani unos kalorija: Približno 220 kcal po porciji
 • Bogat proteinima iz mleka i soje (18 g po porciji) šejk Formula 1 je odlično rešenje ako uz vežbanje želite da razvijete mišićnu masu
 • F1 šejk se brzo pravi i predstavlja praktičnu i zdravu alternativu visokokaloričnom doručku, ručku ili večeri
 • Proteini soje: kompletni proteini koji sadrže sve esencijalne aminokiseline
 • Sadrži esencijalne vitamine i minerale
 • Postoji u šest izvrsnih ukusa, a dostupna je i varijanta F1 Free From – koja ne sadrži laktozu, soju i gluten kada se pravi prema uputstvu, pa je stoga prikladna za vegetarijance

Koristite Formula 1 Herbalife šejk svakoga dana kao hranljiv obrok. Lagano promućkajte posudu pre svake upotrebe jer se sadržaj može nataložiti na
dnu. Pomešajte dve kašike (26 g) praha sa 250 ml hladnog poluobranog mleka (1,5 % masnoće), jogurta ili sojinog mleka.

Ovaj proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

*Za kontrolu težine: Zamena dva obroka dnevno u sklopu energetski restriktivne dijete zamenskim obrokom doprinosi gubitku telesne mase.
*Za održavanje optimalne telesne težine: Zamena jednog obroka dnevno u sklopu energetski restriktivne dijete zamenskim obrokom