Herbalife cene sa popustom važe do 30. Juna 2024

📞 069/3555-775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Cristiano Ronaldo
i Herbalife Nutrition

Po mnogima, fizički najspremniji fudbaler svih vremena, Kristiano Ronaldo je svakako najcenjeniji brend Herbalife-a.

Zanimljivo, da je proizvode Herbalife počeo koristiti mnogo godina pre potpisivanja sponzorskog ugovora…

Kada pokušavate da smršate ili regulišete svoju telesnu težinu, važno je da primenjujete nutritivno izbalansiranu ishranu. Zdrav obrok kao što je Formula 1 – Herbalife šejk pomaže vam da kontrolišete unos kalorija, a da pritom obezbedite osnovne vitamine i minerale kao i ugljene hidrate i proteine radi postizanja održivog oslobađanja energije i sitosti.

 • Ograničen broj kalorija: sadrži približno 220 kcal po šejku kako bi se omogućila lakša kontrola dnevnog unosa kalorija.
 • Sadrži izbalansiranu kombinaciju sojinog proteina i ugljenih hidrata koja vam produžava osećaj sitosti i pomaže vam da održite vaš energetski nivo u okviru programa za regulisanje telesne težine ili programa zdrave ishrane.
 • Sadrži soju: uključivanje najmanje 25 grama sojinog proteina dnevno u ishranu sa niskim sadržajem zasićenih masti može vam pomoći da održite zdrav nivo holesterola u krvi.
 • Sadrži sojin protein koji pomaže u izgradnji i održavanju glatke mišićne mase u okviru fitness programa.
 • Sadrži osnovne vitamine i minerale koji će vam pomoći da postignete izbalansiranu ishranu.
 • Dostupan u 7 ukusa: čista vanilaslatka čokolada, prijatna voćna jagoda Delight, Malina sa belom čokoladom (Bez Soje), Cafe Latte, Šumsko voće ili Cookie Crunch. Izbor je vaš!
 • Da biste postigli optimalan ukus dodajte vaše omiljeno voće u blender.

Glavni izvor energije iz ugljenih hidrata u Herbalife šejk – Formuli 1 potiče iz fruktoze. Fruktoza je najslađa od svih prirodnih ugljenih hidrata. Fruktoza je prost šećer, nalazi se u mnogim biljkama, medu, korenskom povrću i jedan je od najosnovnijih sastojaka ugljenih hidrata. Prorodna fruktoza, kao i drugi prosti šećeri, obezbeđuje vaše telo energijom.

Što takođe, predstavlja pola količine fruktoze koju ima jedna veća kruška. Dobro pravilo za većinu zdravih ljudi je 10% od ukupnih kalorija iz dodatih šećera što je oko 50g dnevno za prosečan unos od 2000 kalorija za odrasle.

Fruktoza koja se koristi u Formula 1 šejkovima sa prirodnim šećerom (laktozom) iz kravljeg mleka, doprinosi iznosu ugljenih hidrata koji obezbeđuju, što vaše telo snabdeva energijom. Odnos ugljenih hidrata i proteina visokog kvaliteta iz mlečnih proizvoda i soje je pažljivo izbalansiran, sa dijetalnim vlaknima i do 22 esencijalna vitamina i minerala, tako da imate ukusan, savršeno izbalansiran, zdrav obrok zamenu!

Ukupno šećera po porciji = 20,9g
od kojih fruktoza = 8,4 g
od kojih laktoza = 12,5 g

Da malo bolje objasnimo, dodati šećeri ne bi trebalo da čine više od 10% od dnevnog unosa kalorija. To je oko 70g za prosečnog muškarca i 50g za prosečnu ženu. Jedna porcija od 26g F1 u prahu obezbeđuje samo 12% od ukupno dozvoljene dnevne količine šećera za muškarce i 16% za tipičnu ženu. Kada se napravi sa mlekom, kako se preporučuje, ukupni šećeri na nalepnici se povećavaju na 20,9g po porciji. To je zato što se prirodni šećer iz mleka (laktoza) nalazi u ukupnim šećerima na nalepnici po propisu.

 • Šejk zamena za obrok broj 1 u svetu.* F1 šejk je pomogao ljudima širom sveta da regulišu telesnu težinu.
 • Naučno podržano: Klinička ispitivanja pokazuju da je svakodnevno uzimanje šejka kao zamene za obrok u okviru ishrane sa ograničenim energetskim unosom uz umerenu telesnu aktivnost dokazano delotvorno za kontrolu težine.
 • Kontrolisani unos kalorija: Približno 220 kcal po porciji
 • Bogat proteinima iz mleka i soje (18 g po porciji) šejk Formula 1 je odlično rešenje ako uz vežbanje želite da razvijete mišićnu masu
 • F1 šejk se brzo pravi i predstavlja praktičnu i zdravu alternativu visokokaloričnom doručku, ručku ili večeri
 • Proteini soje: kompletni proteini koji sadrže sve esencijalne aminokiseline
 • Sadrži esencijalne vitamine i minerale
 • Postoji u šest izvrsnih ukusa, a dostupna je i varijanta F1 Free From – koja ne sadrži laktozu, soju i gluten kada se pravi prema uputstvu, pa je stoga prikladna za vegetarijance

Koristite Formula 1 Herbalife šejk svakoga dana kao hranljiv obrok. Lagano promućkajte posudu pre svake upotrebe jer se sadržaj može nataložiti na
dnu. Pomešajte dve kašike (26 g) praha sa 250 ml hladnog poluobranog mleka (1,5 % masnoće), jogurta ili sojinog mleka.

Ovaj proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

*Za kontrolu težine: Zamena dva obroka dnevno u sklopu energetski restriktivne dijete zamenskim obrokom doprinosi gubitku telesne mase.
*Za održavanje optimalne telesne težine: Zamena jednog obroka dnevno u sklopu energetski restriktivne dijete zamenskim obrokom