📞 069/3555775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Akcija!

Beta heart® održava nivo holesterola u krvi

3.950 rsd

Beta Heart® je hranljiv proizvod u prahu čiji je glavni sastojak OatWell™ ovseni beta-glukan koji provereno snižava* ili održava** nivo holesterola u krvi.

Original proizvod
Poručite odmah ovaj proizvod:

(Platite pouzećem ili karticom online)

3.950 rsd

Bez obzira od koga kupujete Herbalife proizvode, u obavezi je da Vam izda fiskalni račun prilikom svake kupovine!

Beta heart®

Ovseni beta-glukan 229 g

Beta Heart® je hranljiv proizvod u prahu čiji je glavni sastojak OatWell™ ovseni beta-glukan koji provereno snižava* ili održava** nivo holesterola u krvi.

 

Ključne prednosti:

  • 3 g beta-glukana doprinosi snižavanju* nivoa holesterola u krvi.
  • 3 g beta-glukana doprinosi održavanju** normalnog nivoa holesterola u krvi
  • Bez šećera
  • Bez veštačkih zaslađivača
  • Bogat vlaknima – 1,5 g po merici

 

Uputstvo za upotrebu: 

Lagano promućkajte posudu pre svake upotrebe. Jednostavno pomešajte 1 ili 2 merice mešavine Beta heart® sa vodom, voćnim sokom ili ih dodajte u svoj omiljeni Formula 1 šejk jednom dnevno. Koristan efekat postiže se dnevnim unosom 3 g beta-glukana iz ovsa dnevno. Uživajte u ovom proizvodu u okviru uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

 

*Pokazalo se da beta-glukan iz ovsa doprinosi snižavanju nivoa holesterola u krvi. Visok holesterol je faktor rizika za nastanak koronarne srčane bolesti. Korisna svojstva se postižu dnevnim unosom 3 g ovsenih beta-glukana. Koronarna srčana bolest ima više faktora rizika, te zamena jednog od faktora može, ali ne mora da utiče povoljno.

**Beta-glukani doprinose održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi. Korisna svojstva se postižu dnevnim unosom 3 g beta-glukana iz ovsa, mekinja iz ovsa, ječma, mekinja iz ječma ili iz mešavine ovih beta-glukana.

 

OatWell™ je trgovački žig kompanije DSM.

Herbalife je globalna kompanija za ishranu koja prodaje niz dijetetskih suplemenata, proizvoda za kontrolu težine i proizvoda za ličnu negu.

Kompanija je osnovana 1980. godine i posluje u preko 90 zemalja širom sveta. Proizvodi kompanije su naučno formulisani sa različitim prirodnim sastojcima, uključujući vitamine, minerale, bilje i druge supstance na biljnoj bazi. Mi se distribucijom Herbalife proizvoda u Srbiji bavimo od 2006 godine i do sada smo pomogli hiljadama ljudi da svoje kilograme stave pod kontrolu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za Herbalife proizvode, želite konsultacije oko načina korišćenja proizvoda ili samo želite poručiti, možete nas pozvati telefonom na 069/3555-775 svakog radnog dana od 9-17 časova.

Dozvolite mi da vam pomognem da ostvarite svoje ciljeve!

Konzumenti imaju veću šansu da ostvare svoje ciljeve sa odgovarajućim proizvodima, izgradite odnos sa svojim Herbalife Nezavisnim Članom i budite deo zajednice. Ukoliko želite besplatnu personalizovanu podršku da ostvarite ciljeve molim Vas da me kontaktirate putem telefona 069/3555-775

Boris Hamer

preporuka paketa

Obezbedite sebi dodatne povoljnosti prilikom poručivanja. Poručujte naše akcijske pakete!

KATEGORIJE proizvoda

Potražite svoj omiljeni proizvod ili proizvod prema personalizovanim potrebama u sledećim kategorijama.