📞 069/3555775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Akcija!

Formula 2 Kompleks vitamina i minerala za žene

2.250 rsd

Original proizvod

2.250 rsd

Formula 2 Kompleks vitamina i minerala za žene

Dodatak ishrani sa vitaminima i mineralima 60 tableta

Kompleks vitamina i minerala za žene je kompletan dodatak ishrani koji su napravili stručnjaci kako bi organizmu obezbedili 24 ključne hranljive materije koje su mu potrebne. Ovaj dodatak ishrani sa vitaminima i mineralima može da doprinese regulisanju hormonske aktivnosti*, metabolizmu energije**, zdravlju kostiju***, kože, kose i noktiju****.

Proizvod su napravili stručnjaci za ishranu na osnovu proverenih naučnih istraživanja. Formulisan je kako bi delovao u kombinaciji s vašim omiljenim Formula 1 šejkom.

 

Ključne prednosti:

*Vitamin B6 doprinosi regulisanju hormonske aktivnosti.

**Vitamin B12 doprinosi normalnom energetskom metabolizmu.

***Kalcijum je potreban za održavanje normalnih kostiju.

****Cink doprinosi održavanju normalne kože, kose i noktiju.

 

Preporučena upotreba:

Uzimajte 1 do 2 tablete dnevno uz obrok. Ovaj proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

 

Herbalife je globalna kompanija za ishranu koja prodaje niz dijetetskih suplemenata, proizvoda za kontrolu težine i proizvoda za ličnu negu.

Kompanija je osnovana 1980. godine i posluje u preko 90 zemalja širom sveta. Proizvodi kompanije su naučno formulisani sa različitim prirodnim sastojcima, uključujući vitamine, minerale, bilje i druge supstance na biljnoj bazi. Mi se distribucijom Herbalife proizvoda u Srbiji bavimo od 2006 godine i do sada smo pomogli hiljadama ljudi da svoje kilograme stave pod kontrolu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za Herbalife proizvode, želite konsultacije oko načina korišćenja proizvoda ili samo želite poručiti, možete nas pozvati telefonom na 069/3555-775 svakog radnog dana od 9-17 časova.

Možete odmah poručiti:

2.250 rsd

preporuka proizvoda

KATEGORIJE proizvoda