📞 069/3555-775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Kilogrami su se samo skupljali i skupljali …

Da se pohvalim svojim uspehom!

Sa 53 godine stigla sam na tačku da više nisam mogla sama sebe da pogledam u oči, kilogrami su se samo skupljali i skupljali..

Rešila sam sama sa sobom ovako više ne može!

Herbalife šejk sam već uspešno koristila pre mnogo godina. Čvrsto rešena krenula sam u novu borbu. Naručila dva šejka i krenula 13 Januara! Stavila sam sebe u prvi plan, a mogu slobodno reći i da sam veoma disciplinovana i uporna.

I eto mene posle nepuna dva meseca sa 8 kg u minusu.

  • Moj dan počinje sa mlakom vodom u koju iscedim jedan limun, crna kafa bez šećera, za doručak Herbalife šejk pripremljen prema uputstvu i u to još dodam 50gr skuvanih ovsenih pahuljica (skuvanih u vodi).
  • Ručak neko kuvano jelo (bez hleba), dok za gickanje koristim bademe.
  • Večera je mi je jedna kašika Herbalife šejka sa mlekom (1,5%), ponekad dodam i ovsene pahuljice.

Na telefonu imam aplikaciju koja broji kalorije. Tu unesim šta sam jela i pila tog dana i onda nema greške, nikad ne pređem 1200cal po danu. Nedeljno 2-3 puta šetam 5-7km, i to je to, a rezultati su evidentno tu.

Želim poručiti svima koji tek kreću sa Herbalife programom, da kao prvo treba verovati u sebe, postaviti sebi cilj i pridržavati se toga! Herbalife je tu da nam pomogne i da olakša da stignemo do željenog cilja. Herbalife šejkovi su veoma ukusni, ja ih prosto obožavam.

Hvala ti Herbalife što postojiš!!! Sada konačno mogu sebe ponovo pogledati u oči!

Juhasz Jolaniz iz Žitišta


Tekst je vlasništvo Agencija Permission – Beograd, Borisa Hamer i Juhasz Jolaniz, svako neovlašćeno kopiranje bez prethodne saglasnosti vlasnika podleže povredi zakona o zaštiti autorskih prava.

Slika preuzeta sa unsplash.com služi kao ilustracija uz članak.

Dozvolite mi da vam pomognem da ostvarite svoje ciljeve!


Konzumenti imaju veću šansu da ostvare svoje ciljeve sa odgovarajućim proizvodima, izgradite odnos sa svojim Herbalife Nezavisnim Članom i budite deo zajednice.
Ukoliko želite besplatnu personalizovanu podršku da ostvarite ciljeve molim Vas da me kontaktirate putem telefona 069/3555-775.

Da li ste već kupili mačku u džaku?