Herbalife cene sa popustom važe do 30. Juna 2024

📞 069/3555-775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Nova ja nakon korišćenja Herbalife šejka

Poštovani Borise,

obraćam se ovim putem, u želji da prvenstveno Vama, a onda i Herbalife-u iskažem zahvalnost na trenutno postignutim rezultatima.

Usled borbe sa viškom kilograma koji su se gomilali u prvoj i drugoj trudnoći, primenjivala sam razne dijete i koristila mnogobrojne proizvode za mršavljenje, ali mi nije polazilo za rukom da  smanjim svoju telesnu težinu ni par kilograma. Tražeći neki novi metod mršavljenja naišla sam na Vaš sajt i rešila da Vas kontaktiram kako bih probala između ostalog Herbalife šejk za koga sam čula od prijatelja koji su ga koristili. Moram priznati bila sam skeptična, s obzirom da sve metode koje sam primenjivala nisu uspevale, ali moja želja da dođem do neke svoje idealne težine je preovladala, pa sam tako i poručila šejk. Inače moram da napomenem da sam veliki gurman.

Početna težina koju sam imala pre nego što sam počela sa korišćenjem  Herbalife šejka,bila je 87 kg, na moju visinu od 165 cm- priznaćete bilo je i previše. Za samo 43 dana uz Vašu pomoć i uz redovnu upotrebu šejka smršala sam 10kg. Malo je reći da sam predzadovoljna. Gubitak mojih kilograma ne samo da je vidljiv na vagi, već prijatelji i poznanici koji me nisu videli duži vremenski period prvo je što primete na meni. Sva garderoba koju sam nosila postala je velika…

S obzirom da sam naglasila na početku da sam bila skeptična što se tiče Herbalife proizvoda, poručila sam najjeftiniji, odnosno početni paket, koji je sadržao šejk, šejker, mernu kašiku i santimetar. Šejk sam koristila po uputstvima koje sam dobila od Vas. Konzumirala sam šejk za doručak i večeru poštujući naznačenu količinu u uputstvu uz Vaše dodatne savete. Što se tiče ručka, hrana koju sam unosila je bila ona koja je tog dana spremljena za sve ukućane, pretežno je to bila kuvana hrana. Nedostatak slatkog, u početku sam nadoknađivala tako što sam za užine jela voće. Već sada ne osećam potrebu ni za slatkim ni za gaziranim napicima. Iz iskrane sam izbacila sve slatkiše, peciva, testa i gazirana pića koja sam inače u većim količinama unosila.

Posebno bih istakla da su mi u velikoj meri pomogli Vaši saveti i instrukcije, kao i podrška koju nesebično pružate, jer me motivišete da nastavim dalje na putu ka ostvarenje svog cilja, a to je da dođem do tih 67 kg. koje ja smatram idealnim za moje zdravlje i izgled. Dodala bih i to da se zdravstveno mnogo bolje osećam od kad pijem Herbalife šejk. Ne osećam nadutost, nema više zadržavanje vode u organizmu, a lično moja procena je da i neke sitnije probleme koje sam imala sa štitnom žlezdom su nestali, osećam se zdravije i puna sam pozitivne energije.

Preporučila bih Herbalife šejk, svima  koji vode bitku sa viškom kilograma, bez obzira na pol i godište, jer je stvarno delotvoran i prvi rezultati se primećuju već nakon nedelju dana. Ovaj šejk nije čarobnjak pa da očekujete da će te izgubiti sav višak kilograma za samo 10 dana, jer su se svi ti kilogrami taložili godinama. Šejk je vrlo prijatnog ukusa, pila sam šejk od čokolade i jagode, ali definitivno moj omiljeni ukus je Herbalife šejk sa ukusom jagode. Najvažnije od svega što je Herbalife šejk jako prijatnog ukusa, i veoma ga rado pijem, a tek oduševljenje koje nisam mogla da sakrijem kada su počeli rezultati da se primećuju.

Još jednom HVALA Borisu na pomoći i podršci i Herbalife-u za ovako ukusan dijetetski proizvod koji je zaista delotvoran, pomaže u regulisanju telesne težine,  a pri svemu tome ponovo vraća samopouzdanje i osmeh na lice korisniku, samim tim učinak je višestruki.

Srdačan pozdrav

Anđelija Stojimenov iz Kruševca


Tekst je vlasništvo Agencija Permission – Beograd, Borisa Hamer i Anđelija Stojimenov, svako neovlašćeno kopiranje bez prethodne saglasnosti vlasnika podleže povredi zakona o zaštiti autorskih prava.

Slika preuzeta sa pickmylaundry.in služi kao ilustracija uz članak.

Dozvolite mi da vam pomognem da ostvarite svoje ciljeve!


Konzumenti imaju veću šansu da ostvare svoje ciljeve sa odgovarajućim proizvodima, izgradite odnos sa svojim Herbalife Nezavisnim Članom i budite deo zajednice.
Ukoliko želite besplatnu personalizovanu podršku da ostvarite ciljeve molim Vas da me kontaktirate putem telefona 069/3555-775.

Da li ste već kupili mačku u džaku?