📞 069/3555-775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Herbalife proizvodi cena paketa i mesečni paketi

Herbalife se u osnovi oslanja na Herbalife šejk kao ključni proizvod svakog programa. Herbalife šejk menja 21 obrok i u zavisnosti od načina korišćenja može trajati 10 odnosno 20 dana.

Cena Herbalife šejka može biti povoljnija ako se kupuje u paketu sa više šejkova, kao mesečni ili porodični paket, takođe može biti povoljnija ukoliko se kupuje u paketu sa drugim proizvodima, kao podrška zdravom mršavljenju ili kao podrška zdravom doručku.

Na internetu možete pronaći različita imena za pakete koji uglavnom sadrže iste proizvode, neki od njih su:

  • Herbalife Silver mesečni paket
  • Herbalife Gold mesečni paket
  • Herbalife Platinum mesečni paket
  • Herbalife Bronze mesečni paket

Ono što je ključno, ne postoje Herbalife mesečni paketi, paketi se isključivo formiraju prema vašim ličnim potrebama i u zavisnosti od načina korišćenja, isti paket može biti dovoljan za mesec dana, ali i za 15 dana.

Paket koji mi preporučujemo ljudima koji tek počinju sa korišćenjem Herbalife proizvoda nazvali smo START PAKET, on sadrži Herbalife šejk, šejker, mernu kašiku i metrić. To je sve što Vam je potrebno da bi ste mogli krenuti sa programom, nakon prvog popijenog šejka, videćete kako Vam prija, videćete rezultate i kasnije možete modularno uvesti druge proizvode u svoju ishranu.

Kako smršati sa Herbalife šejkom? Dovoljno je da 2 obroka u toku dana zamenite sa Herbalife šejkom i mršavljenje može početi.

Uputstva za korišćenje herbalife proizvoda (plan ishrane), kataloge, brošure, recepte i jelovnike možete besplatno preuzeti u našoj sekciji literatura i dodaci.

Ukoliko niste sigurni koji je paket najbolji za Vas, najbolje je da nas pozovete, kako bi smo paket prilagodili upravo vašim ličnim potrebama.