Herbalife cene sa popustom važe do 30. Juna 2024

📞 069/3555-775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Koliko je važan zdrav doručak

Zdrav doručak je veoma važan za zdravlje i blagostanje. To je prvi obrok u danu i obično se jede ujutru posle spavanja. Zdrav doručak može pomoći u održavanju energetske ravnoteže tokom dana, poboljšanju raspoloženja i koncentracije, i pomoći u regulisanju apetita i sprečavanju prejedanja tokom dana.

Zdrav doručak treba da bude bogat proteinima, ugljenim hidratima i zdravim mastima, a treba da sadrži i malo vlakana i hranljivih materija, poput vitamina i minerala. Dobar izbor za zdrav doručak uključuje integralne žitarice, jogurt, voće, orašaste plodove i semenke i kuvano jaje ili namaz od avokada.

Ako se ne hranite dovoljno zdravo tokom dana, doručak je odlična prilika da unesete dovoljno hranljivih materija u svoje telo. Zbog toga je važno uložiti vreme i trud u pripremu zdravog doručka kako biste obezbedili zdrav početak dana.

ZAPOČNITE DAN ISPRAVNO

Herbalife Nutrition uravnotežen doručak je odličnog ukusa, pun nutrijenata i brzo se priprema. Naš zdrav i uravnotežen doručak obezbeđuje organizmu energiju koja mu je potrebna za dobar početak dana.

Dozvolite mi da vam pomognem da ostvarite svoje ciljeve!


Konzumenti imaju veću šansu da ostvare svoje ciljeve sa odgovarajućim proizvodima, izgradite odnos sa svojim Herbalife Nezavisnim Članom i budite deo zajednice.
Ukoliko želite besplatnu personalizovanu podršku da ostvarite ciljeve molim Vas da me kontaktirate putem telefona 069/3555-775.

Da li ste već kupili mačku u džaku?