📞 069/3555-775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Koliko je važan zdrav doručak

Zdrav doručak je veoma važan za zdravlje i blagostanje. To je prvi obrok u danu i obično se jede ujutru posle spavanja. Zdrav doručak može pomoći u održavanju energetske ravnoteže tokom dana, poboljšanju raspoloženja i koncentracije, i pomoći u regulisanju apetita i sprečavanju prejedanja tokom dana.

Zdrav doručak treba da bude bogat proteinima, ugljenim hidratima i zdravim mastima, a treba da sadrži i malo vlakana i hranljivih materija, poput vitamina i minerala. Dobar izbor za zdrav doručak uključuje integralne žitarice, jogurt, voće, orašaste plodove i semenke i kuvano jaje ili namaz od avokada.

Ako se ne hranite dovoljno zdravo tokom dana, doručak je odlična prilika da unesete dovoljno hranljivih materija u svoje telo. Zbog toga je važno uložiti vreme i trud u pripremu zdravog doručka kako biste obezbedili zdrav početak dana.

ZAPOČNITE DAN ISPRAVNO

Herbalife Nutrition uravnotežen doručak je odličnog ukusa, pun nutrijenata i brzo se priprema. Naš zdrav i uravnotežen doručak obezbeđuje organizmu energiju koja mu je potrebna za dobar početak dana.