📞 069/3555-775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Kako uzimati aloju za mršavljenje

Herbalife biljni koncentrat aloe je prirodno osvežavajuće piće za optimizaciju probave i poboljšanje performansi gastrointestinalnog trakta. Napredna naučna tehnologija omogućila je Herbalifeu da izdvoji i sačuva blagotvorno hranljive materije kojima je biljka aloja bogata.

SVOJSTVA GLAVNIH SASTOJKA

Biljni aloe koncentrat, napravljen od dragocene biljke Aloe Vera (Aloe Barbadensis Miller), sadrži važne enzime, aminokiseline, vitamine i minerale.

PREDNOSTI PROIZVODA

Herbalife biljni koncentrat aloe pomaže u normalizaciji procesa probave i poboljšanju rada gastrointestinalnog trakta. Pomaže u prirodnom čišćenju organizma.

Dajte prednost ovom napitku, suzdržite se od slatke sode ili kafe, kako bi vaše telo imalo koristi od dobro poznatih svojstava aloje za čišćenje i omekšavanje.

Dodajte u vodu po ukusu (do 6 merica dnevno).

DA LI STE ZNALI…

U svetu postoji oko 200 vrsta biljaka aloje. Veruje se da vrsta Aloe Vere (u prevodu s latinskog – „prava aloja“) ima najmoćnija lekovita svojstva. Ova biljka iz tropske Afrike, našla je široku rasprostranjenost na drugim kontinentima. Za razna lekovita svojstva biljka aloje je od davnina visoko cenjena u Grčkoj, Egiptu, Kini i Americi.

Biljka Aloe Vera sadrži oko 120 biološki aktivnih supstanci, uključujući 75 posebno važnih za probavu.

Kafa, čaj, alkohol i druga pića koja sadrže kofein ne smatraju se esencijalnim tečnostima za organizam jer doprinose dehidraciji. Biljni napitak od aloje daje telu blagotvornu vlagu i pomaže u poboljšanju performansi za ceo probavni sistem.