📞 069/3555-775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Kako održati imunitet u zimskom periodu?

Održavanje snažnog imunološkog sistema tokom zimskog perioda ključno je za očuvanje zdravlja i prevenciju prehlada i drugih bolesti. Evo nekoliko saveta kako da ojačate imunološki sistem tokom zime:

1. Pravilna ishrana: Konzumiranje raznovrsnih i nutritivno bogatih namirnica poput voća, povrća, integralnih žitarica, proteina i zdravih masti pomaže u pružanju telu potrebne hranljive materije. Vitamin C, vitamin D i cink posebno igraju važnu ulogu u jačanju imunološkog sistema.

2. Hidratacija: Održavanje dovoljnog unosa vode važno je za optimalno funkcionisanje imunološkog sistema. Topli napici poput čaja takođe mogu pomoći u održavanju hidratacije i ublažavanju simptoma prehlade.

3. Redovna fizička aktivnost: Umerena fizička aktivnost poboljšava cirkulaciju i pomaže telu da se bori protiv infekcija. Iako je hladnoća izazovna, pokušajte da ostanete aktivni unutar ili da se oblačite toplije za šetnje na otvorenom.

4. Dovoljno sna: San igra ključnu ulogu u obnavljanju tela i jačanju imunološkog sistema. Trudite se da dobijete 7-9 sati sna svake noći.

5. Smanjenje stresa: Hronični stres može oslabiti imunološki sistem. Praktikovanje tehnika za smanjenje stresa poput meditacije, joge ili dubokog disanja može vam pomoći da se osećate bolje i ojačate svoj imunitet.

6. Pranje ruku: Redovno i temeljno pranje ruku smanjuje rizik od prenošenja infekcija, uključujući prehladu i grip.

7. Vakcinacija: Ako je dostupna, razmislite o vakcinaciji protiv sezonskog gripa. To može značajno smanjiti rizik od oboljevanja od te bolesti.

8. Održavanje higijene prostora: Redovno provetravanje prostorija i održavanje čistoće u vašem domu pomaže u smanjenju koncentracije patogena.

9. Dodaci ishrani: U konsultaciji sa lekarom, možete razmotriti uzimanje dodataka ishrani kao što su vitamin C, D ili cink, posebno ako imate nedostatak ovih hranljivih materija.

10. Izbegavanje bliskog kontakta sa obolelim osobama: Ako neko u vašem okruženju ima infekciju, izbegavajte bliski kontakt kako biste smanjili rizik od prenošenja bolesti.

Prateći ove smernice, možete pomoći svom telu da održi snažan imunološki sistem tokom zimskog perioda i smanjiti rizik od oboljevanja.

 

Immune Booster ukus bobičastog voća, 10 kesica x 3,7 g

Dodatak ishrani Immune Booster je napitak sa ukusom bobičastog voća. Bogat ključnim vitaminima i mineralima koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. A to uključuje: vitamine C i D, selen i cink.

Takođe sadrži EpiCor®, naučno proveren sastojak na bazi suvog kvasca.

Immune Booster je dostupan u kesicama i veoma je praktičan kada ste u pokretu.

Ključne prednosti:

  • Sadrži EpiCor®, naučno proveren sastojak na bazi suvog kvasca
  • Osvežavajući ukus bobičastog voća
  • Vitamini C i D, selen i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema
  • Vitamin C, cink i selen doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa
  • Prikladno za ishranu vegetarijanaca

Preporučena upotreba:

Dodajte 1 kesicu (3,7 g) u 150 ml vode i mešajte dok se ne rastvori. Konzumirajte 1 dozu dnevno uz obrok.

Ovaj proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

Dozvolite mi da vam pomognem da ostvarite svoje ciljeve!


Konzumenti imaju veću šansu da ostvare svoje ciljeve sa odgovarajućim proizvodima, izgradite odnos sa svojim Herbalife Nezavisnim Članom i budite deo zajednice.
Ukoliko želite besplatnu personalizovanu podršku da ostvarite ciljeve molim Vas da me kontaktirate putem telefona 069/3555-775.

Da li ste već kupili mačku u džaku?