📞 069/3555-775

Radno vreme: Ponedeljak-Petak | Poziv: 9-17h

Održavanje optimalne telesne težine

Održavanje optimalne telesne težine osnova je za vođenje zdravog života, kao i nepisani recept za izbegavanje raznih bolesti. Na žalost, većina nas nema naviku da tokom cele godine posećuje fitness centre, bazene ili trim staze na Košutnjaku, Adi Ciganliji, Zemunskom keju; nego sa prolećem, kada stanemo pred ogledalo i primetimo višak kilograma odlučimo se za neku od popularnih internet dijeta i očekujemo čudo preko noći.

Dijeta za mršavljenje ne može biti uopštena, već isključivo individualna! Ono što daje rezultate kod Vaše najbolje prijateljice, ne mora da znači da će imati isti efekat kod Vas. Upamtite – ne postoje prečice za zdravo mršavljenje!

Redovna fizička aktivnost, zdrava i uravnotežena ishrana jedino su rešenje!

Istraživanja su pokazala da konvecionalne dijete – izbaciti večeru i znatno povećati fizičku aktivnost – ne daju dugoročno rešenje. Brojanje kalorija prilikom unosa hrane u organizam, višečasovono vežbanje, gladovanje – dovode do gubitka volje za idealnom telesnom masom i na kraju većina odustaje i vraća se starim životnim navikama. Zato i nutricionisti i dijetičari upozoravaju da je nagli gubitak težine neodrživ i da on znatno može da utiče na Vaše mentalno zdravlje.

Mnogobrojne kliničke studije, koje je sprovela komapnija Herbalife,  pokazuju da se zamenom dva obroka dnevno u sklopu ishrane sa smanjenim unosom kalorija, tj. obrocima poput Formula 1 šejka, doprinosi gubljenju telesne mase, ali je takođe preporuka da se tokom sprovođenja naših dijeta umereno vežba kako bi konačan rezultat bio učinkovitiji.

Takođe tu su i Herbalife biljni čajevi, kao i mnogi drugi provereni proizvodi iz porodice Herbalife čijim konzumiranjem ćete znatno umanjiti osećaj gladi, izbaciti višak tečnosti iz organizma i znatno ubrzati Vaš metabolizam, te na zdrav način, bez gladovanja, postepeno doći do željenje linije.

Dozvolite mi da vam pomognem da ostvarite svoje ciljeve!


Konzumenti imaju veću šansu da ostvare svoje ciljeve sa odgovarajućim proizvodima, izgradite odnos sa svojim Herbalife Nezavisnim Članom i budite deo zajednice.
Ukoliko želite besplatnu personalizovanu podršku da ostvarite ciljeve molim Vas da me kontaktirate putem telefona 069/3555-775.

Da li ste već kupili mačku u džaku?